Ødegaard Engros

NorEngros ØDEGAARD ENGROS

Nå målet

Foredraget for Ødegaard Engros AS i Ålesund ble holdt for rundt 20 deltakere fra selskapets salgsavdeling i forbindelse med deres salgsmøte i Kristiansund. Firmaet ønsket et foredrag som omhandlet det å nå sine mål gjennom forberedelser, gjennomføring og etterarbeidet, noe jagerflygere har utviklet og perfeksjonert i årevis. I tillegg til å snakke om hva firmaet ønsket å høre om, snakket vi en del om hvordan salgsavdelingen deres var organisert og hvordan de arbeidet i det daglige. Alt dette for best mulig å kunne nå Tiger Tales’ sitt eget mål: Det å gi et best mulig foredrag ut fra kundens ønsker og intensjon

Foredraget hadde to hoveddeler. Den ene delen fokuserte på målsetting som helhet, der alt fra det å klare å sette seg riktige mål til det å evaluere om målene faktisk er nådd i ettertid, ble omtalt. Vi snakket om hvorfor det å sette seg mål er meningsløst om prosessen rundt målsettingen ikke er like viktig som selve arbeidet. Vi snakket også om å ha et solid fundament opp mot målenes eierforhold og selve intensjonen bak.

Foredragets hoveddel handlet om hvordan foredragsholder både som toppidrettsutøver og jagerflyger har jobbet systematisk for å nå de mål som til enhver tid er blitt satt. De artigste historiene fra disse settingene kommer nok fra de gangene man har mislyktes, men det er viktig å mislykkes for å lykkes. Mest nyttig for tilhørerne rent faglig var trolig beskrivelsene av hvordan vi som liten ubetydelig seilklubb til slutt hadde tre utøvere blant topp ti i VM, dobbeltseier i Nordisk mesterskap og seier i Europamesterskap, og ikke minst hvordan vesle Norge nettopp gjennom målrettet virksomhet gjennom mange år har utviklet et av verdens ypperste kampflyvåpen.

Ødegaard Engros virket å være svært fornøyd med foredraget, som med hjelp av litt flyfilm og et par røverhistorier ikke skulle bli for tørt og kjedelig. Best vil nok tilhørerne selv kunne fortelle om opplevelsen.

Som referanse har adm.dir. i Ødegaard Engros AS, Egil Nakken sagt seg villig som kontaktperson:

epost: egil.nakken@norengros.com

tlf: 952 37 200

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>