Europajolle_edited-1

Skape prestasjonskultur

Noe av det mest skumle for enkelte kan noen ganger være at man må prestere noe på et eller annet nivå. Omgivelser og konkurranse stiller krav til resultater. For at en virksomhet skal kunne fungere i et konkurransepreget landskap er det en kunst å skape en positiv prestasjonskultur. Gjennom snart 15 år i  den spisse enden av Luftforsvaret er det erfart utallige eksempler på både vellykede og mislykkede forsøk på å oppnå dette . Motstridende interesser, høye krav, mangel på krav og personlige høye eller lave ambisjoner har alle vært problemstillinger man har måtte håndtere på veien.

I noen virksomheter kan en faggruppe komme i fokus og få all oppmerksomhet, mens et tungt støtteapparat må stå bak og jobbe i skyggen. Jagerflygeren og idrettsutøveren er gode eksempler på slike.

Få innblikk i hvordan 338 skvadron har klart å bygge en bred prestasjonskultur på tvers av fagfelt, slik at det blir levert i verdensklasse i alle ledd.

Hør om hvordan seilforeningen fikk frem toppidrettsutøvere gjennom samtidig å fokusere på bredde, slik at talenter fikk mulighet til å utvikle seg i et stort og trygt miljø.